Trainingsstudio F.R.I.S.

Waar sport en passie samenkomen

Wie zijn wij

Mijn naam is Tanja Hogenberg, Trainingsstudio F.R.I.S. is een langgekoesterde droom die uitkomt. Trainingsstudio F.R.I.S. staat voor samen trainen naar een gezond en sterk lichaam.

Functioneel trainen zorgt ervoor dat je meer uit je leven kunt halen. Met een goed getraind lichaam dat sterk en gezond is, wordt elke dag een feestje. We hebben geen ingewikkelde apparaten, maar maken gebruik van eenvoudige materialen en je eigen lichaamsgewicht.

Resultaatgericht te werk gaan is waar wij voor staan. Wil je afvallen? Een betere conditie of gewoon weer lekker in je vel zitten? Samen kijken we welke training bij je past en hoe we jouw doel kunnen bereiken.

Interactief betekent bij Trainingsstudio F.R.I.S. dat we naar elkaar luisteren en contact hebben met onze leden. We trainen op een manier die bij jou past en zorgen dat je vooruitgang boekt op een manier die bij jouw lichaam past.

Sociaal en samen neemt een belangrijke plek in bij Trainingsstudio F.R.I.S. We hebben elkaar nodig om meer uit de trainingen te halen. Je zult weer blij zijn met jezelf en je hoogte- en dieptepunten delen met anderen. Samen halen we het beste in elkaar naar boven.

Kun je niet wachten om bij Trainingsstudio F.R.I.S. te komen trainen? Maak dan snel een gratis account aan en bekijk ons trainingsaanbod.

Ik hoop jullie snel in een van de lessen te mogen ontmoeten.