Crosschallenge & Bootcamp

Krachttraining combineren met buiten trainen!

Crosschallenge & Bootcamp

Krachttraining gecombineerd met trainen in de buitenlucht

Bij crosschallenge & bootcamp combineren we krachttraining met een training in de frisse lucht. Dat doen we in verschillende lessen. Heb je een hond? Kom dan eens trainen met z’n tweeen. Tijdens de bootcamplessen samen met je hond zul je de band met je hond zeker versterken. Bij Hofstede de Middelburg op Bussloo bieden we je deze bijzondere ervaring met je viervoeter.

Ook zonder hond kun je lekker bootcampen natuurlijk. Tijdens de reguliere bootcamplessen gebruik je vooral je eigen lichaamsgewicht en materialen die op de buitenlocatie zijn te vinden. De bootcamplessen zijn heerlijk afwisselende trainingen die door de locatie telkens weer wat nieuws bieden.

Bij crosschallenge combineren we krachttraining in de studio met trainingen in de buitenlucht. Dit zorgt voor veel variatie in de workouts wat een training van je hele lijf betekent. Je krijgt bij crosschallenge een heel sterk lichaam.

Ben je benieuwd naar de verschillende lessen? Maak dan snel een gratis account aan zodat je kennis kunt komen maken tijdens een gratis proefweek.