Xcore

De leukste en meest effectieve les voor een strakker en fitter lijf!

Xcore


De leukste en meest effectieve les voor een strakker en fitter lijf!

Xcore is de leukste en meeste effectieve les voor een strakker en fitter lijf. Je spieren worden sterker, je conditie gaat vooruit en je wordt er hartstikke vrolijk van!

Xcore staat voor Extreme Core Training. Tijdens de groepsles werk je drie kwartier lang aan je buikspieren, maar de lessen zijn pittig genoeg om je hele lijf flink wakker te schudden. Je traint ze met verschillende bewegingen op opzwepende muziek terwijl je een Xco trainer in je hand hebt. Je krijgt er niet alleen sterkere spieren van, je conditie gaat ook razendsnel vooruit. Win-win dus, je zult je snel fitter en gezonder voelen en merkt per les vooruitgang bij jezelf.

Xcore lessen doe je altijd op muziek die je flink opzweept en de bewegingen zijn lekker afwisselend. Bovendien train je in een groep, dus iedereen motiveert elkaar om door te zetten. Het is een leuke, maar vooral effectieve training voor je hele lichaam.

Voor iedereen is er een geschikte Xco trainer om mee te trainen, dus ben je beginner of ken je Xcore al langer? Het maakt niet uit, kom gewoon snel een les meedoen om Xcore bij trainingsstudio F.R.I.S. mee te maken!

Ben je benieuwd naar de verschillende lessen? Maak dan snel een gratis account aan zodat je kennis kunt komen maken tijdens een gratis proefweek.